ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ερχεται!

Ολοκληρώνεται η μεταγραφική «βόμβα» για τον Παναθηναϊκός, καθώς ο Μλάντεν Πέτριτς, όπως διεμήνυσε στους συμπατριώτες του, αναμένεται μέχρι την Κυριακή στην Αθήνα!

Ερχεται!

Ο Κροάτης φορ εξομολογήθηκε ότι τα έχει βρει σε όλα με το «τριφύλλι» και θα υπογράψει για 1,5 χρόνο. Καταλαβαίνει κανείς ότι οι «πράσινοι» είναι μια ανάσα από μια πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς με τον Πέτριτς παρτενέρ του Μπεργκ, το επίπεδο ανεβαίνει κατά πολύ και οι «πράσινοι» βάζουν στις μηχανές τους έναν ακόμη εξαιρετικό επιθετικό. Οι δυο τους, άλλωστε, έχουν συνυπάρξει την τριετία 2009-2012, όταν είχαν συνεργαστεί στο Αμβούργο.

Ο Κροάτης διεθνής, που έμεινε ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ, φέρεται να προτίμησε τον Παναθηναϊκό αντί της Ελβετίας, λόγω της Ελληνίδας συζύγου του, Δέσποινας. Παράλληλα, οι πιέσεις από από τους συμπατριώτες και συμπαίκτες στη «χρβάτσκα», Πράνιτς και Σίλντενφελντ, με τους οποίους διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο.

Η πρόταση  του Παναθηναϊκού στον παίκτη είναι 600.000 ευρώ για ενάμιση χρόνο, ενώ σε αυτή προβλέπονται μπόνους για έξοδο στο Champions League, κατάκτηση Κυπέλλου και συμμετοχών.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

[jwplayer mediaid=”6603″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...