ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελειώνει του Λαγού

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του επιθετικού (σ.σ. Πέτριτς), σειρά παίρνει η υπόθεση ανανέωσης του Τάσου Λαγού.

Τελειώνει του Λαγού

Οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού αμυντικού μέσου θα ολοκληρωθούν μέχρι το πρώτο 15νθήμερο του Ιανουαρίου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει κάνενα πρόβλημα και οι δυο πλευρές θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Αλλωστε, η επιθυμία και της ομάδας και του παίκτη είναι κοινή. Να συνεχίσουν μαζί, καθώς από τη μία το «τριφύλλι» ποντάρει πολλά στην αξία και τη δουλειά του ποδοσφαιριστή και από την άλλη ο Λαγός είναι γέννημα – θρέμμα του «τριφυλλιού» και θέλει να κάνει καριέρα εκεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...