ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Σκληρή» απάντηση σε Μπαρτζώκα

Για, δίχως επιτυχία, προσπάθεια του Γιώργου Μπαρτζώκα να κερδίσει τις εντυπώσεις κάνει λόγο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαντώντας στα σχόλια του προπονητή του Ολυμπιακού για τη διαιτησία.

«Σκληρή» απάντηση σε Μπαρτζώκα

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σε μια ανεπιτυχή προσπάθεια να κερδίσει τις εντυπώσεις- αφού στο παρκέ δεν τα καταφέρνει να κερδίσει- ο προπονητής του Ολυμπιακού, σε πρόσφατες δηλώσεις αναφορικά με τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό όπου η ομάδα του ηττήθηκε κατά κράτος, εξακολούθησε να πετά την μπάλα στην… εξέδρα και να προσβάλλει τη νοημοσύνη του φίλαθλου κόσμου.

Εκφράζοντας, προφανώς, την επίσημη θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός (εκτός κι αν το έκανε για να γίνει αρεστός στους ιδιοκτήτες κι εργοδότες του) έβγαλε στην επιφάνεια… φαντάσματα και ίντριγκες που υπάρχουν βεβαίως μόνο στη φαντασία του κι αποτελούν προσπάθεια ώστε να κρύψει τις προσωπικές του αδυναμίες.

Επειδή ό,τι γράφει δεν ξεγράφει, όση λάσπη κι αν εκτοξεύσουν- κάτι που κάνουν συστηματικά εδώ και χρόνια- δεν πρόκειται να πετύχουν το παραμικρό πέρα από το να κλείνουν τα μάτια τους στην σκληρή γι’ αυτούς πραγματικότητα.

Απέρριψε την Ρεάλ ο Χεζόνια!
Απέρριψε την Ρεάλ ο Χεζόνια! 88.228 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παρκέ, ο αδιάψευστος μάρτυρας και η βιτρίνα όλων, όχι απλώς δεν δικαιώνει την άκρως προβλέψιμη τακτική τους αλλά ουσιαστικά τους εκθέτει. Επειδή όμως έχουν καταντήσει κουραστικοί, καλούμε τις Αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν- επιτέλους- και να καλέσουν τον προπονητή του Ολυμπιακού να εξηγήσει επισήμως ποιά είναι “η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εδώ και χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα”.

Αν γνωρίζει κάποια κατάσταση διαφορετική από την απόλυτη επικράτηση του Παναθηναϊκού στο παρκέ επί σειρά ετών, ας την αναλύσει επισήμως εκεί που πρέπει και όχι σε… κλειστό κύκλωμα για εσωτερική κατανάλωση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...