Μίνι πακέτο εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ

Λάμπρος Ντόκας
03.01.2014 | 17:45
Μίνι πακέτο εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ | Panathinaikos24.gr

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωρά στην έκδοση εισιτηρίων διαρκείας για το β' γύρο του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και των πλέι οφ και καλεί τους οπαδούς να συμπαρασταθούν στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι από την Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014, θα τεθούν στη διάθεση των φίλων της ομάδας οι Κάρτες Διαρκείας για το δεύτερο μισό της περιόδου 2013/14.

Οι φίλοι της ομάδας έχουν αγκαλιάσει από την αρχή της περιόδου την προσπάθειά της και βρίσκονται στο πλευρό της σε κάθε βήμα. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες στη μισή τιμή!

Η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία και ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει όλους τους στόχους του σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Play Offs. Όλοι αυτοί οι αγώνες περιλαμβάνονται στο πακέτο των Καρτών Διαρκείας Β’  Γύρου που ξεκινά από € 150 και € 50 για ενήλικες και παιδιά αντίστοιχα!

Οι κάρτες θα διατίθενται στα εκδοτήρια της Θύρας 4 του Γηπέδου και ηλεκτρονικά στο www.pao.gr

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες των Καρτών Διαρκείας Β΄ Γύρου, τα προνόμια και τους Τρόπους Διάθεσης κάντε click στα παρακάτω links«.