ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: «Κάναμε το πρώτο βήμα»

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην άνετη νίκη επί του Μιλάνο ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Πεδουλάκης: «Κάναμε το πρώτο βήμα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Εξάστερου στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν πρεμιέρα για το Top 16. Παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και με διάθεση μέσα στο παιχνίδι. Είχαμε αυτοσυγκέντρωση και ενέργεια. Πήραμε πολλές κατοχές. Στο τρίτο δεκάλεπτο ξεκαθάρισε το ματς. Δεν δεχτήκαμε αιφνιδιασμούς, ελέγξαμε τον ρυθμό. Έκανε η Αρμάνι πράγματα που δεν της αρέσουν. Κάναμε το πρώτο βήμα και προχωράμε».

Για τη διάρκεια που δείχνει ο Παναθηναϊκός στα τελευταία παιχνίδια και που μπορεί να φτάσει η ομάδα:

«Δεν θέλω να λέμε τα ίδια πράγματα. Κάναμε προπονήσεις ξεκουραστήκαμε και τρανό παράδειγμα ο Διαμαντίδης με την ενέργεια που έβγαλε. Θέλουμε να είμαστε όλοι υγιείς. Αυτό είναι το σημαντικό και ίσως το σημαντικότερο. Σήμερα κάναμε πολλά λάθη και θα πρέπει να τα μειώσουμε. Ο Ρόκο έπαιξε έξω και είναι με μία προπόνηση. Μετά το 25’, το 30’ ήρθε στο μυαλό τους το παλιό παιχνίδι. Ποντάραμε περισσότερο στην εμπειρία του Ρόκο παρά στα νιάτα μας».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.594 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.