ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσμε: «Η άμυνα και ο κόσμος»

Ο Στεφάν Λάσμε αναφέρεται στη βελτίωση του Παναθηναϊκού στο αμυντικό κομμάτι, από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μετά και υποκλίνεται στους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Λάσμε: «Η άμυνα και ο κόσμος»

«Άμυνα και πάλι άμυνα! Όταν λειτουργεί σωστά μας δίνει ασφάλεια. Οταν κολλήσαμε στην επίθεση, αυτή μας πρόσφερε ενέργεια και κατά συνέπεια και τη νίκη που ήταν πολύ σημαντική γιατί ήταν η πρεμιέρα του Τop-16 και μάλιστα στο γήπεδό μας», αναφέρει ο γκαμπονέζος σέντερ του Παναθηναϊκού σε συνέντευξή που παραχώρησε στη Sportday και συνέχισε:

«Δεν σκέφτομαι νούμερα. Δεν είμαστε φυσικά άσχημα, αλλά ούτε και στο επίπεδο που θέλουμε. Έχουμε ακόμα πράγματα, λεπτομέρειες που πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Τα ριμπάουντ είναι αποτέλεσμα καλής αντίληψης του χώρου και συγκέντρωσης. Δεν έκανα κάτι το τρομερό. Το Μιλάνο είναι μια ομάδα αρκετά επιθετική με πολλά γκαρντ που έχουν ταλέντο και δεν θέλαμε να τους αφήσουμε να σουτάρουν υπό καλές προϋποθέσεις, γιατί θα είχαμε πρόβλημα. Κάθε ομάδα σε αυτή την φάση είναι εξαιρετική και πρέπει να έχουμε και την ανάλογη αντιμετώπιση με πρώτη και καλύτερη την άμυνα. Οπότε πατάμε delete και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού μίλησε και για τη βελτίωση της ομάδας, μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

Βαριά ποινή σε Μήτογλου: Δυόμισι χρόνια εκτός γηπέδων!
Βαριά ποινή σε Μήτογλου: Δυόμισι χρόνια εκτός γηπέδων! 4.476 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μιλήσαμε αρκετά ως ομάδα. Ξέραμε και ξέρουμε τις δυνατότητές μας και το τι μπορούμε να κάνουμε. Η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό ενίσχυσε περισσότερο την αυτοπεποίθησή μας ως σύνολο. Ως συνολική εικόνα και μας έδειξε στοιχεία που πρέπει να κάνουμε».

Τέλος, υποκλίθηκε στον κόσμο: «Τι να πω πραγματικά το ευχαριστώ είναι λίγο. Είναι πάντα απίστευτοι. Μας έδωσαν το κάτι παραπάνω. Είναι πολύ όμορφο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο και αυτό το έχουμε νιώσει πολλές φορές. Η εικόνα σε εξιτάρει».

loading...