ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εχει δρόμο ακόμα…

Ο νέος Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την ήττα με 11-5, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών.

Εχει δρόμο ακόμα…

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις πολλές επιθέσεις με παίκτη παραπάνω, ενώ δέχθηκαν σχετικά εύκολα γκολ από τους «ερυθρόλευκους». Αυτό που φάνηκε, ξεκάθαρα, είναι ότι οι «πράσινοι» του Κώστα Λούδη, που βρίσκονται στη διαδικασία χτισίματος, έχουν ακόμη δρόμο, στην προσπάθεια που κάνουν για κάτι μεγάλο.

Εντυπωσιακό «παρών» από 1000 οπαδούς, που είχαν άψογη συμπεριφορά και δήλωσαν για μια ακόμη φορά τη στήριξή τους στον σύλλογο.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-3, 2-3, 0-2

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός: Δερμιτζάκης 1, Χατζηγούλας 1, Παπαδόγκωνας 1, Κόχειλας 1, Γ. Αφρουδάκης 1

Ολυμπιακός: Φουντούλης 2, Μάγιαρακ 3, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 2, Ντόσκας 1, Μουρίκης 2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.