ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Αποθέωση στο Αγρίνιο! (video)

Αποθεωτική υποδοχή γνώρισε η αποστολή του Παναθηναϊκού, που έφτασε πριν από λίγο στο Αγρίνιο, για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό.

Αποθέωση στο Αγρίνιο! (video)

Όπως είχε συμβεί και πριν από δυο χρόνια, εκατοντάδες οπαδοί του «τριφυλλιού» περίμεναν την ομάδα και μετέτρεψαν τους δρόμους της πόλης, σε μια μικρή… Λεωφόρο! Θυμίζουμε, ότι οι φίλοι της ομάδας δεν θα είναι αύριο στο γήπεδο, μια και αστυνομία και Παναιτωλικός δεν συναίνεσαν στο να συμβεί αυτό.

Δείτε το βίντεο που «ανέβασε» η Παναθηναϊκή Συμμαχία:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ