ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προτάσεις από την Ισπανία

Επιστροφή σιγά-σιγά σε πλήρη δράση Σαββατοκύριακου μετά τη διακοπή λόγω εορτών με τη Superleague να περιλαμβάνει την 18η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Καλλονή.

Προτάσεις από την Ισπανία

Στην Αγγλία μετά από συνεχόμενες αγωνιστικές εντός των εορτών η Premier League κάνει διάλειμμα και δίνει τη σκυτάλη στο Κύπελλο Αγγλίας, που έχει να μας παρουσιάσει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια μεταξύ των οποίων το λονδρέζικο ντέρμπι Άρσεναλ – Τσέλσι. Αγωνιστική υπάρχει τόσο στην Ισπανία, τη Σκωτία και την Κύπρο, όσο και στο Μεξικό και τη Χιλή.

Κρατάει η Αλαβές κόντρα στη Νουμάνθια

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Χ2 της Αλαβές με αντίπαλο τη Νουμάνθια σε απόδοση 1.91. Ισόπαλες έχουν λήξει οι 5/6 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις και στις 2 έδρες. Να ξεκολλήσει από τον «πάτο» της βαθμολογίας θέλει η Αλαβές, η οποία έμεινε τελευταία και… καταϊδρωμένη μετά το αρνητικό σερί των τελευταίων 10 αγωνιστικών (1-4-5). Οι «νεοφώτιστοι» βρίσκονται στην ατυχή θέση να συνδυάζεται η δική τους αρνητική πορεία με την ταυτόχρονη άνοδο της Ρεάλ Μαδρίτης Β (19-20 αυτή τη στιγμή). Η Αλαβές βρίσκεται στο -4 από τη «γραμμή σωτηρίας», ενώ μετρά μόνο ήττες στα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Παρ’ όλα αυτά θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους που αντιμετωπίζουν το ματς ως «τελικό».

«Διπλό» με κάλυψη η Μπέτις

Από την Α’ Ισπανίας επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet της Μπέτις με αντίπαλο τη Βαγιαδολίδ σε απόδοση 2.10. Σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Βαγιαδολίδ έχει επικρατήσει μόλις σε 1/10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με την Μπέτις (1-2-7). Δε θα ήταν υπερβολή αν χαρακτηρίζαμε το σημερινό ματς ως «ζωής ή θανάτου» για την Μπέτις, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί καν ο πρώτος γύρος. Οι Σεβιγιάνοι βρίσκονται στον «πάτο» της βαθμολογίας με 10 βαθμούς (σε 17 ματς), ενώ αν ηττηθούν σήμερα απομακρύνονται στο -8 από την αντίπαλό τους, η οποία σηματοδοτεί τη «γραμμή σωτηρίας». Μπορεί η Μπέτις να συνεχίζει κανονικά σε Κόπα ντελ Ρέι και Γιουρόπα Λιγκ, όμως η προσοχή όλων είναι σαφώς στραμμένη στη μάχη επιβίωσης στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Χουάν Γκαρίδο, που αντικατέστησε τον Πέπε Μέλ στις αρχές Δεκεμβρίου, μετρά 2 ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια του στον πάγκο των «μπέτικος», σε επίπεδο πρωταθλήματος (5-1 από Σοσιεδάδ εκτός, 0-1 από Αλμερία εντός). Ως εκ τούτου, «ψάχνει» σήμερα τους πρώτους του βαθμούς στο «τιμόνι» των Σεβιγιάνων, προκειμένου να ξεκινήσει και η αγωνιστική αντεπίθεση της ομάδας. Τραγικό το εκτός έδρας σερί της Μπέτις στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς το συνθέτουν 7 ήττες και 1 ισοπαλία.

«Διπλό» με Draw No Bet η Μόρτον

Από τη Σκωτία επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet της Μόρτον με αντίπαλο την Νταμπάρτον σε απόδοση 2.40. Στη σημερινή αναμέτρηση η Μόρτον θα παραταχθεί ενισχυμένη με το μέσο Ντέιβιντ Ρόμπερτσον και τον αμυντικό Τζέιμι ΜακΚόμακ. Θα τη στηρίξουμε καθώς τα βαθμολογικά της περιθώρια έχουν στενέψει και χρειάζεται πάση θυσία «ανάσα» για να ανέβει από τα χαμηλά σκαλοπάτια του πίνακα.

Επιλογές από Ελλάδα, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ όπου έχουμε κρατήσει 4 επιλογές. Αρχίζουμε με την Ελλάδα και την αναμέτρηση του Πανελευσινιακού με τον ΚΑΟΔ και το -2.5 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.87. Το έργο γνωστό στην Ελλάδα. Μία ομάδα κάνει μια τεράστια νίκη και ώσπου να το καταλάβει έχει υποστεί πολλές άσχημες ήττες. Τεράστια η νίκη του ΚΑΟΔ αλλά δεν γιγάντωσε ξαφνικά την ομάδα. Έτσι και οι εταιρίες στοιχήματος πολύ υποψιασμένες έδωσαν το χάντικαπ στο φυσιολογικό +2.5 για τους φιλοξενούμενους. Άλλωστε οι δύο ομάδες είναι παρόμοιες και έχουν γενικά τους ίδιους στόχους. Θα εμπιστευθούμε την έδρα γιατί είναι πολύ πιθανό να μπει ο ΚΑΟΔ με το μυαλό στη μεγάλη του αποτυχία. Και τότε ο Πανελευσινιακός δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, για μια νίκη που χρειάζεται πολύ. Οπότε Πανελευσινιακός -2.5. Συνεχίζουμε με Ισπανία και το Over 156.5 πόντους στην αναμέτρηση Σαραγόσα – Ρεάλ Μαδρίτης σε απόδοση 1.90. Λίγο πριν την έναρξη του Εurocup, η Σαραγόσα υποδέχεται το «θηρίο» Ρεάλ. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έχουν αποφασίσει στις τάξεις της Σαραγόσα για να αντιμετωπίσουν την ανίκητη μέχρι σήμερα Ρεάλ. Ο αγώνας για το Eurocup είναι την Τετάρτη και η Σαραγόσα θα υποδεχθεί την Τσεντεβίτα οπότε θέμα ξεκούρασης δεν υπάρχει. Οι γηπεδούχοι έχουν πλειάδα ικανών σκόρερ και πιθανότατα θα πάνε το ματς στην επίθεση. Ιδιαίτερα αν τους βγουν στην αρχή τα μακρινά σουτ τότε θα συνεχίσουν έτσι. Η Ρεάλ φυσικά ανταποκρίνεται σε οποιονδήποτε ρυθμό. Θα πάμε με την επιλογή του Over 156.5 με την ελπίδα να μην ξεφύγει πάρα πολύ στο σκορ η Ρεάλ και χαλάσει το ματς. Over 156.5. Από τη Γερμανία κρατάμε το -9.5 της Ουλμ με αντίπαλο τη Φοίνιξ Χάγκεν σε απόδοση 1.90. Έχει έρθει ο καιρός που η Ουλμ πρέπει να ανεβάσει στροφές γιατί ξεκινάει και το Eurocup και πρέπει να φορμαριστεί για να έχει ελπίδες διάκρισης. Την προσεχή Τετάρτη υποδέχεται την τουρκική Πινάρ για την πρεμιέρα του TOP-32 του Eurocup και με μια καλή εμφάνιση απόψε θα είναι απόλυτα έτοιμη για να υποδεχθεί τους ισχυρούς Τούρκους. Η Χάγκεν έχει τα κλασσικά προβλήματα στην άμυνα, δίνει ακραίο ρυθμό στα παιχνίδια της και βασίζεται πολύ στο τρίποντο. Αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευθεί η Ουλμ και να επιστρέψει στις νίκες. Φυσιολογικό το χάντικαπ των 9.5 πόντων που προσφέρεται στην φιλοξενούμενη και εφικτό να ξεπεραστεί από την Ουλμ. Οπότε Ουλμ -9.5. Κλείνοντας κρατάμε από την Ιταλία το +7.5 της Ρετζιάνα Εμίλια κόντρα στην Καντού σε απόδοση 1.85. Ματς μεταξύ δύο ομάδων που έχουν στόχο την τετράδα. Γενικά η Καντού είναι καλύτερη ομάδα αλλά στην Ιταλία οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Σήμερα υποδέχεται την πολύ φορμαρισμένη Ρετζιάνα Εμίλια που ανεβάζει στροφές επιθετικά. Έτσι η Εμίλια μπορεί να ακολουθήσει το γρήγορο παιχνίδι της Καντού και να μείνει κοντά, ακόμα και να νικήσει. Ιδιαίτερα τώρα με τον Καουκένας έχει ακόμα ένα μεγάλο όπλο στην επίθεση και δείχνει να μην κολλάει όπως πριν. Πάμε με την Εμίλια και το χάντικαπ των 7.5 πόντων που της προσφέρεται.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...