Σχεδόν τελειωμένο του Πέτριτς

Διονύσης Δεσύλλας
04.01.2014 | 14:59
Σχεδόν τελειωμένο του Πέτριτς | Panathinaikos24.gr

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι, εκτός απροόπτου, ο Μλάντεν Πέτριτς, με τους «πράσινους» να κάνουν το «μπαμ» του χειμώνα! «Κοντά σε συμφωνία», δηλώνει άνθρωπος που εκπροσωπεί τον Κροάτη.

Όλα αυτά, φυσικά, τη στιγμή που η ΠΑΕ κρατάει χαμηλούς τόνους, τονίζοντας ότι υπάρχουν επαφές, αλλά τίποτε δεν είναι τελειωμένο. Και καλά κάνει, φυσικά, μια και το «σοκ» με την υπόθεση Φάλκενμπουργκ είναι πρόσφατο. Από τότε, λοιπόν, η στρατηγική των διοικούντων είναι να μη βγάζουν προς τα έξω τίποτε, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.

Ανθρωπος της εταιρείας Sports Total, η οποία έχει τα δικαιώματα του Κροάτη φορ τόνισε ότι: «Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία αλλά ακόμη χρειάζεται να διευθετήσουμε κάποιες λεπτομέρειες. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τις συνομιλίες μας».  Ταυτόχρονα η εφημερίδα Jutarni τονίζει ότι ο μάνατζερ του Πέτριτς είναι στην Αθήνα για τις τελικές επαφές με το «τριφύλλι».

Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα το πολύ δυο ημερών να ολοκληρωθεί θετικά η μεταγραφή του Πέτριτς στον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να βάζει στη «μηχανή» της όχι απλά ένα πολύτιμο «γρανάζι», αλλά έναν ποδοσφαιριστή σπουδαίο που θα δώσει πολλά, αγωνιστικά και μη, στους «πράσινους».

Ενότητες