ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νικάει η Καλαμαριά, με κάλυψη ΟΦΗ και Μπαρτσελόνα Β’

Το μεγάλο ντέρπι κορυφής στην Ιταλία ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρόμα μονοπωλεί σήμερα το ενδιαφέρον, καθώς στην Αγγλία συνεχίζεται το FA Cup με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λίβερπουλ να έχουν φαινομενικά εύκολες αποστολές.

Νικάει η Καλαμαριά, με κάλυψη ΟΦΗ και Μπαρτσελόνα Β'

Στην Ελλάδα η 18η αγωνιστική συνεχίζεται με «επικίνδυνες» εξόδους για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Ο «δικέφαλος» αγωνίζεται στην Ξάνθη, ενώ το «τριφύλλι» παίζει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό που ακόμα αγνοεί την ήττα στην έδρα του.

«Ακλόνητος» Άσσος ο Απόλλων Καλαμαριάς

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό παιχνίδι της ημέρας που είναι ο «Άσσος» του Απόλλωνα Καλαμαριάς κόντρα στον Πιερικό σε απόδοση 1.65. Ντεμπούτο σήμερα για τον Αλέξη Αλεξίου στον πάγκο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τον Έλληνα τεχνικό να αναλαμβάνει σε μια δύσκολη στιγμή. Οι «Πόντιοι» δεν πατούσαν καλά στα τελευταία παιχνίδια και έτσι τελικά αποφασίστηκε να απομακρυνθεί ο Ανδρέας Παντζιαράς απ’ τον πάγκο, έτσι ώστε να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας. Σήμερα υποδέχονται τον Πιερικό σ’ έναν «τελικό», έτσι ώστε να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. «Θα δώσω και την ψυχή μου για τον Απόλλωνα. Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω. Το όνομα του Απόλλωνα δεν επιτρέπει τίποτε άλλο παρά υψηλές βλέψεις, ώστε να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει», είπε ο Αλεξίου, δείχνοντας προς τα πλέι οφ. Στο μεταξύ, αποχώρησε ο Παντελιάδης (ΜΕ 5/0), αλλά αποκτήθηκαν οι Πόποβιτς (δανεικός από τον ΠΑΟΚ) και Ποζατζίδης, οι οποίοι σήμερα είναι διαθέσιμοι. Έναν διαφορετικό Πιερικό θα δούμε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, καθώς οι αποχωρήσεις ήταν πάρα πολλές. Τα οικονομικά προβλήματα στην ομάδα της Κατερίνης ώθησαν αρκετούς παίκτες προς την έξοδο, οι οποίοι είναι οι Λαμπάκης, Ιασωνίδης, Αθανασίου, Ν. Ιορδανίδης, Σερέτης, Γ. Ιορδανίδης, Ελευθεριάδης, Στεφανίδης και εσχάτως ο Καθάριος. Οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να εξασφαλίσουν φορολογική ενημερότητα, προκειμένου ο Πιερικός να αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών και να ενισχύσει το ελλιπές –πλέον- ρόστερ. Επιστρέφει σήμερα ο Μπρίτο (ΜΕ 3/0). Από τρία σερί ματς χωρίς νίκη προέρχεται η ομάδα της Κατερίνης.

Διπλό με κάλυψη ο ΟΦΗ

Περνάμε στη Superleague και στον αγώνα Πανιώνιος – ΟΦΗ όπου επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 2.10. Μόλις μια νίκη μετράει ο Πανιώνιος στα τελευταία έξι παιχνίδια, τα τρία εκ των οποίων έχασε. Το πέμπτο καλύτερο ρεκόρ της Σούπερλιγκ «τρέχει» ο ΟΦΗ, που μετράει ρεκόρ 4-0-2 στα τελευταία έξι ματς, με απολογισμό τερμάτων 8-7. Πιστός στην εναλλαγή των αποτελεσμάτων απ’ τον Νοέμβριο και έπειτα, ο ΟΦΗ επικράτησε του Παναιτωλικού στο τελευταίο παιχνίδι για το 2013 και έφτασε τους 21 πόντους. Η διαφορά απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού είναι στους 7 πόντους και δείχνει ότι οι Κρητικοί διαθέτουν την ποιότητα. Αισιόδοξος και απαιτητικός ο Πορτογάλος κόουτς, εξήγησε: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει και πολλά πράγματα. Είμαστε στα μισά της διαδρομής και θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και με στόχο να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι». Θα κινηθεί μεταγραφικά η κρητική ομάδα, για την οποία ακούγονται κάποια ονόματα απ’ την Πορτογαλία, γνωστά στον Σα Πίντο, που κατέχει την αγορά.

Kρατάει εκτός η Μπαρτσελόνα Β’, νικάει η Χιρόνα

Από τη Β’ Ισπανίας έχουμε ξεχωρίσει δύο αγώνε. Συγκεκριμένα κρατάμε το Χ2 της Μπαρτσελόνα Β κόντρα στην Αλκορκόρν σε απόδοση 1.90 και τον «Άσσο» της Χιρόνα με αντίπαλο Πονφεραντίνα που πληρώνει 2.20. Η Μπάρτσελονα Β αγνοεί την ήττα από την Αλκορκόν στις 6 μεταξύ τους συναντήσεις (και στις 2 έδρες) την τελευταία τριετία, μετρώντας 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Μάλιστα οι 2 μεταξύ τους συναντήσεις στο περσινό πρωτάθλημα έληξαν στο ισόπαλο 1-1. Το εντός έδρας ντεμπούτο του Χάβι Λόπεθ στον πάγκο της Χιρόνα θα πραγματοποιηθεί στο σημερινό ματς. Ο 49χρονος τεχνικός αποτέλεσε τον αντικαταστάτη του Ρικάρντο Ροντρίγκεθ μετά τον αποκλεισμό από τη Χετάφε στους «32» του Κόπα ντελ Ρέι και το παρθενικό παιχνίδι του συνδυάστηκε με την εκτός έδρας ήττα από τη Μαγιόρκα (2-0). Οι «χιρονένσες» είναι χωρίς νίκη στις τελευταίες 6 αγωνιστικές (4 ήττες, 2 ισοπαλίες) και αυτή τη στιγμή βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, με συγκομιδή 21 βαθμών σε 19 ματς. Σε περίπτωση σημερινής νίκης βάζουν από… κάτω τις Αλαβές και Μιραντές, που αγωνίστηκαν χθες. Στο 2-5-2 το εντός έδρας σερί της Χιρόνα στο φετινό πρωτάθλημα.

Παίρνει το «τρίποντο» η Κιέβο

Από την Ιταλία επιλέγουμε τον «Άσσο» της Κιέβο με αντίπαλο την Κάλιαρι σε απόδοση 2.40. Η Κάλιαρι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ στο ‘’Μπεντεγκόντι’’ στη Serie A, ενώ δεν έχει καν σκοράρει στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της απέναντι στην Κιέβο. Την ύστατη στιγμή μπόρεσε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη η Κιέβο και έκανε γιορτές έξω από εκεί. Αυτό που άλλαξε τα δεδομένα στην ομάδα ήταν η πρόσληψη του Εουτζένιο Κορίνι, με τρεις σερί νίκες να έρχονται, μεταξύ των οποίων και το σπουδαίο διπλό στην έδρα της συμπολίτισσας Βερόνα. Πάντως, στα δύο τελευταία πριν τη διακοπή επέστρεψε στην πραγματικότητα, γνωρίζοντας δύο απανωτές ήττες από Σαμπντόρια και Τορίνο. Θα τη στηρίξουμε σήμερα στον «Άσσο» σε μία πολύ καλή απόδοση.

«Διπλό» η Αμπερντίν κόντρα στην Κιλμάρνοκ

Στη Σκωτία βρίσκουμε «στοιχηματική» ευκαιρία στο «Διπλό» της Αμπερντίν κόντρα στην Κιλμάρνοκ σε απόδοση 2.00. Σπουδαίο διπλό στο «New Firm’» ντέρμπι με την Νταντί Γιουνάιτεντ για την Αμπερντίν. Μεστή εμφάνιση, δεν πτοήθηκε ούτε όταν έμεινε πίσω στο σκορ στις αρχές της επανάληψης και έκανε την ανατροπή, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ με τη συμπλήρωση 90 λεπτών στο παιχνίδι. Περιχαρής στις δηλώσεις του ο μάνατζερ ΜακΊνερς, μιας και είδε την ομάδα του να σημειώνει την 3η της νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Θετικό απολογισμό έχει εκτός έδρας η Αμπερντίν με 6-1-3, έχοντας και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση μακριά από την έδρα της, με 19 τέρματα απολογισμό! Έτοιμος για να επανέλθει ο στόπερ Κόνσινταϊν (ΑΜ 10/0).

Έλληνες προπονητές στο τούρκικο ντέρμπι, σε φόρμα η Άλμπα

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου σήμερα στην Τουρκία κυριαρχεί το ντέρμπι με… ελληνικό άρωμα μεταξύ Εφές Ανατολού – Μπάνβιτ στο οποίο επιλέγουμε το Under 147.5 σε απόδοση 1.88. Στους γηπεδούχους νέος τεχνικός είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου, ενώ στην Μπάνβιτ από την αρχή της χρονιάς στον πάγκο κάθεται ο Ιτούδης. Πολύ σύντομα μετά την άφιξη του Αγγέλου στην Τουρκία έχουμε ντέρμπι κορυφής με δύο Έλληνες στους πάγκους των ομάδων. Οι δύο προπονητές γνωρίζονται καλά αφού έχουν δώσει πολλά ματς αντίπαλοι ως βοηθοί των μεγάλων Σέρβων Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς. Φαβορί λόγω έδρας η Εφές αλλά η Μπάνβιτ τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να περνάει από οποιαδήποτε έδρα. Η παρουσία των δύο αυτών τεχνικών μας ωθεί στο Under 147.5. Αμυντικά θα το πάνε το παιχνίδι. Άλλωστε αυτό το ζεύγος που έπαιξε πέρσι στους ημιτελικούς των πλέι-οφ είναι γενικά Under. Οπότε Under 147.5. Συνεχίζουμε με Γερμανία και το -12.5 της Άλμπα Βερολίνου κόντρα στην Τούμπινγκεν σε απόδοση 1.90. Παιχνίδι που αν δεν γίνει καμιά τεράστια έκπληξη ο νικητής είναι γνωστός. Η Τούμπινγκεν είναι η χειρότερη ομάδα στην Γερμανία και δύσκολα θα σωθεί αν δεν αλλάξουν δραστικά οι συνθήκες. Σήμερα αντιμετωπίζει την πιο φορμαρισμένη ομάδα της χώρας και μία ακόμα συντριβή δεν θα ξενίσει κανέναν. Η Άλμπα τις τελευταίες εβδομάδες έχει νικήσει με μεγάλες διαφορές ομάδες πολύ ανώτερες της Τούμπινγκεν όποτε θα την εμπιστευθούμε και σήμερα να καλύψει το χάντικαπ των 12.5 πόντων που προσφέρονται στην γηπεδούχο. Από την Ιταλία θα πάμε με το Under 152.5 στην αναμέτρηση Βίρτους Ρόμα – Βενέτσια σε απόδοση 1.97. Κλειστό παιχνίδι αναμένεται απόψε μεταξύ δύο ομάδων που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους. Όσον αφορά το κύπελλο, το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο αφού η Βενέτσια, στους δύο αγώνες που μένουν για το τέλος του πρώτου γύρου, θέλει να μπει οκτάδα όμως εξαρτάται και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Η Ρόμα στην έδρα της ρίχνει πολύ το ρυθμό και αυτό φαίνεται και από τους μέσους όρους της. Εντός έδρας σκοράρει 72 και δέεται 70 ενώ εκτός έδρας σκοράρει 77 και δέχεται 75. Από αυτή λοιπόν εξαρτάται το σημερινό σκορ το οποίο θα ακολουθήσει η Βενέτσια για να κλέψει μια νίκη. Μεγάλο το όριο των 152.5 οπότε εμείς θα πάμε με το Under. Under 152.5.Κλείνουμε με την Ισπανία και το Over 161.5 πόντους στον αγώνα Μούρθια – Μπανταλόνα σε απόδοση 1.90. Ωραίο ματς θα γίνει στη Μούρθια σήμερα. Οι δυο ομάδες έχουν πάρα πολλές επιθετικές αρετές και νικητής μπορεί να είναι οποιοσδήποτε. Ο μέσος όρος πόντων της Μούρθια είναι 80 ο οποίος γίνεται 84 εντός έδρας. Για την Μπανταλόνα ο μέσος όρος στην επίθεση είναι 78 και εκτός γίνεται 81.5. Αναμένεται ένα παιχνίδι με πάρα πολλά τρίποντα (26 επιχειρεί η Μούρθια, 28 η Μπανταλόνα) και θα βολέψει το υψηλό σκορ αν καμία από τις δύο ομάδες δεν ξεφύγει πολύ στο σκορ. Η επιλογή μας λοιπόν είναι Over 161.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE