ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν κρύφτηκε. Επανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα στο Αγρίνιο.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη»

«Δεν ήρθαμε καθόλου στο Αγρίνιο, ήμασταν απογοητευτικοί και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Πρέπει αυτό το παιχνίδι να το ξεχάσουμε, αφού δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είχαμε πε», τόνισε, αρχικά, ο κόουτς του «τριφυλλιού» για να συνεχίσει:

«Η ουσία είναι αν έχουμε σταθερότητα και όσα λέμε να τα κάνουμε πράξη. Σήμερα στο Αγρίνιο δεν κάναμε τίποτα σε σχέση με αυτά που είχαμε πει, αν και γνωρίζαμε το ρεκόρ του Παναιτωλικού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ