ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καπίνο : «Δεν παίξαμε καλά, χάσαμε ένα ημίχρονο…»

Ο Στέφανος Καπίνο σε δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά ενώ τόνισε ότι οι πράσινοι πρέπει να επανέρθουν στις νίκες και να διορθώσουν τα λάθη τους.

Καπίνο : «Δεν παίξαμε καλά, χάσαμε ένα ημίχρονο…»

Για τα αίτια της ήττας του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό:

«Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Χάσαμε ένα ημίχρονο. Είμαστε διπλά στενοχωρημένοι γιατί μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, συνεχίζουμε, πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι το Σάββατο, για να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Για το αν η διακοπή έπαιξε το ρόλο της στην κακή εικόνα: «Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τη διακοπή. Είχαμε κάνει κακά παιχνίδια και χωρίς να έχουμε πάει πουθενά. Όπως είπα χάσαμε ένα ημίχρονο, στο δεύτερο μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Βάζουμε το κεφάλι κάτω και δουλεύουμε. Αναλυτικά δεν μπορούμε να πούμε τι έφταιξε. Για να μην πάει καλά η ομάδα, σίγουρα κάτι έφταιξε. Ο Παναιτωλικός το ήθελε περισσότερο και κατάφερε να πάρει τη νίκη».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 124.175 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού στη συνέχεια: «Το θέμα είναι να μην τρώμε τη σφαλιάρα για να αποδώσουμε. Το θέμα είναι να δείξουμε μια σταθερότητα από εδώ και πέρα. Αυτό είναι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο γύρο, να δείξει μια σταθερότητα και να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει».

Για το τι πρέπει να διορθώσει η ομάδα:

«Ο προπονητής είναι αυτός που πρέπει να πει τί πρέπει να κάνουμε και τί όχι. Κάποια πράγματα είναι φυσιολογικό να μην βγαίνουν στο γήπεδο, κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε».

HIGHLIGHTS