ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έρχεται!

Στην Αθήνα αύριο το απόγευμα ο Μλάντεν Πέτρις (17:50) για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Έρχεται!

Aίσιο τέλος έχουν οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Μλάντεν Πέτριτς! Ο Κροάτης σταρ έρχεται αύριο το απόγευμα στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει στο «τριφύλλι» και να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου, όντας παρτενέρ του Μάρκους Μπεργκ.

Η άφιξή του αναμένεται στις 17:50, με πτήση από το Λονδίνο και στη συνέχεια αναμένονται οι ανακοινώσεις από την «πράσινη» ΠΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.