ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νίκησαν πάλι τα κορίτσια!

Οι κοριτσάρες του Παναθηναϊκού επικράτησαν, 57-49, εκτός έδρας του Κρόνου και μπήκαν με το δεξί στο 2014.

Νίκησαν πάλι τα κορίτσια!

Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε με αρκετά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, καθώς η μόνη που έβρισκε τον «δρόμο» για το καλάθι  ήταν Ντέλβα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τελειώσει η πρώτη περίοδος και οι πράσινες να χάνουν με 11-8.

Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου οι πράσινες προηγήθηκαν 13-14 και πήγαιναν πόντο-πόντο με τον Κρόνο μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου το οποίο έληξε με  19-22 υπέρ της ομάδας της Σαμανταούρα.

Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού πήραν προβάδισμα οκτώ πόντων στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου, παρ’ όλα αυτά τα μαχητικά κορίτσια του Κρόνο επέστρεψαν στο παιχνιδι και προηγήθηκαν με 31-30.Βέβαια αυτό αφύπνισε και πάλι τα κορίτσια του Παναθηναϊκού οι οποίες κάνοντας ένα σερί 11-2 έκλεισαν το δεκάλεπτο προηγούμενες με 33-41.

Μεγάλος Παναθηναϊκός μέσα στην Κωνσταντινούπολη!
Μεγάλος Παναθηναϊκός μέσα στην Κωνσταντινούπολη! 1.520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι και το τέταρτο δεκάλεπτο ο Κρόνος μείωσε και πάλι στους δύο πόντους (45-47 και 51-49)αλλά κάπου εκεί ανέλαβαν τρείς παίκτριες του Παναθηναϊκού οι Μαγκλάρα,Ντέλβα και Γέμελος που σημείωσαν καθοριστικούς πόντους και έδωσαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό με 47-59.

Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ