ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Χαμός στο facebook του Πέτριτς!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού… καλωσορίζουν διαδικτυακά τον Κροάτη επιθετικό, που έρχεται το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα για λογαριασμό των «πράσινων».

Χαμός στο facebook του Πέτριτς!

Μόλις έγινε γνωστό ότι ο Μλάντεν Πέτριτς θα είναι αύριο στη χώρα μας η σελίδα του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης πήρε «φωτιά» από τους οπαδούς του «τριφυλλιού». Δεκάδες σχόλια καλωσορίσματος, αλλά και κάποια πιο… «πιπεράτα», κατέδειξαν τον ενθουσιασμό του κόσμου για τη μεταγραφή του Κροάτη άσου, που θα πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ στην επίθεση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ