ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τριανταφυλλόπουλος: “Συνεχίζουμε…”

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε πως κάθε παιχνίδι είναι μάθημα για τον Παναθηναϊκό.

Τριανταφυλλόπουλος:

Αναλυτικά

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν δείξαμε καθόλου το πρόσωπο που έχουμε ως ομάδα. Ήταν μία πολύ κακή εμφάνιση. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε, ίσως αξίζαμε και κάποιο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε».

Για το νωθρό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού: «Δεν πιστεύω ότι δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση ή ότι δεν προσπαθήσαμε για το παιχνίδι. Έτυχε και είχαμε μια κακή μέρα πιστεύω».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να αλλάξει το πρόσωπο του από το επόμενο παιχνίδι: «Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Όταν έχουμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα κοιτάμε να ανακάμψουμε γρήγορα και αυτό θα κάνουμε από το επόμενο παιχνίδι, όπου θέλουμε τους τρεις βαθμούς οπωσδήποτε».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.996 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει διάρκεια στο παιχνίδι του: «Η ομάδα πιστεύω δουλεύει σκληρά και σε αυτό το κομμάτι. Κάποια παιχνίδια δεν μας βγαίνουν, δεχόμαστε και ορισμένα εύκολα γκολ και μετά είναι δύσκολο να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα».

Για το τι θα ήθελε να πει στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πούμε κάτι, ξέρουν ποιοι είμαστε και ότι προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε. Είναι δίπλα μας συνέχεια και το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία και στο μέλλον θα έχουν περισσότερες χαρές από εμάς».

Για το αν η ήττα από τον Παναιτωλικό λειτουργεί ως μάθημα για τη συνέχεια: «Κάθε παιχνίδι είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε είναι ένα μάθημα. Υπάρχουν λάθη και σωστά σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως του αποτελέσματος. Εμείς τα κοιτάμε και τα δύο και συνεχίζουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...