ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νικάει ο Άρης, κρατάει η Βερόνα

Με πλήρη αγωνιστική στην Ιταλία και το ντέρμπι Λάτσιο – Ίντερ να ξεχωρίζει ολοκληρώνεται σήμερα το στοιχηματικό μας τριήμερο.

Νικάει ο Άρης, κρατάει η Βερόνα

Η 18η αγωνιστική στη Superleague ολοκληρώνεται με τον αγώνα του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει και το κλείσιμο της αυλαίας της 18ης αγωνιστικής στην Primera Division.

«Σπάει το ρόδι» εντός ο Άρης

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με τον αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τον «Άσσο» του Άρη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης σε απόδοση 1.70. Δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας ακόμη φέτος ο Απόλλων Σμύρνης, που πήρε τον πρώτο του πόντο μακριά από τη Ριζούπολη κόντρα στον ΠΑΟΚ (0-0). Ωστόσο και οι κίτρινοι διανύουν περίοδο τρομερού ντεφορμαρίσματος πραγματοποιώντας το χειρότερο πρώτο γύρο της ιστορίας τους, χωρίς καμία εντός έδρας νίκη. Όμως η αλλαγή στα διοικητικά, μαζί με την έλευση του Σούλη Παπαδόπουλου, που πέρυσι ανέλαβε την ομάδα στο τέλος και κατάφερε να την κρατήσει στην κατηγορία έχει ανατρέχει το κλίμα. Το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν δίνει σήμερα ο Άρης, που θέλει να ξεκινήσει τη δική του αντεπίθεση στο δεύτερο γύρο κατακτώντας «εξάποντο» κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι κίτρινοι δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες, καθώς σε περίπτωση που δεν κερδίσουν για ακόμη μια φορά θα μείνουν στους έξι πόντους απόσταση απ’ τη γραμμή της σωτηρίας και το άγχος θα γίνει ακόμη πιο εντονότερο. Πρόωρος τελικός για τον Άρη, που ψάχνει και την πρώτη του νίκη έπειτα από περίπου 2,5 μήνες, καθώς την τελευταία φορά που κατέκτησε «τρίποντο» ήταν στις 20 Οκτωβρίου στη Βέροια. Έκτοτε, μετράει 6 ήττες και 3 ισοπαλίες, αποτελέσματα που έφεραν διοικητικές αλλαγές (Σκόρδας αντί Ηλιάδης) και αλλαγή προπονητή (Σούλης Παπαδόπουλος αντί Ζόραν Μιλίνκοβιτς).

Κρατάει η Βερόνα κόντρα στην Ουντινέζε

Περνάμε στην Ιταλία όπου έχουμε ξεχωρίσει για σήμερα το Χ2 της Βερόνα με αντίπαλο την Ουντινέζε σε απόδοση 2.06. Ονειρικό ήταν το 2013 για τη Βερόνα. Δεν ήταν μόνο το ότι επέστρεψε μετά από 11 ολόκληρα χρόνια στη Serie A, αλλά και ο εντυπωσιακός τρόπος που αγωνίζεται στο πρώτο μισό. Πραγματικά εξαιρετική στην έδρα της, με απολογισμός που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτερες ομάδες, έχει οκτώ νίκες και μόλις μία ήττα, με το ρεκόρ της να είναι το δεύτερο καλύτερο πίσω από αυτό της πρωτοπόρου Γιουβέντους. Η ίδια με την απόδοση της έχει δημιουργήσει αυξημένες προσδοκίες, με τους οπαδούς της να ονειρεύονται Ευρώπη, με τη διαφορά της από εκεί να είναι μόλις στους δύο βαθμούς. Δε ξέρουμε πάντως το κατά πόσο μπορεί να ακολουθήσει σ’ αυτό το ρυθμό μέχρι το τέλος, έχοντας την ηρεμία να έχει εξασφαλίσει ήδη τον πρώτο της στόχο, την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

«Τρίποντο» για Βιγιαρεάλ

Κλείνουμε με τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με την Ισπανία και το «Διπλό» της Βιγιαρεάλ με αντίπαλο τη Βαγιεκάνο σε απόδοση 2.20. Η Βιγιαρεάλ είναι αήττητη στα τελευταία 7 παιχνίδια της με τη Βαγιεκάνο (και στις 2 έδρες, όλα για Πριμέρα Ντιβιζιόν), με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά η Βαγιεκάνο έχει δεχθεί πρώτη γκολ στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος κόντρα σε ομάδες της πρώτης εξάδας της βαθμολογίας. Επίσης η Βιγιαρεάλ έχει συλλέξει φέτος 12 βαθμούς από παιχνίδια, στα οποία αρχικά βρέθηκε πίσω στο σκορ (επίδοση-ρεκόρ, μαζί με την Μπαρτσελόνα). Ποδαρικό με το δεξί… θέλει να κάνει στο 2014 η Βιγιαρεάλ, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα και βάζοντας εκ νέου υποψηφιότητα για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν. Τα «κίτρινα υποβρύχια» είναι χωρίς τρίποντο στις τελευταίες 3 αγωνιστικές (1 ισοπαλία, 2 ήττες), ενώ ταυτόχρονα μετρούν μόλις 1 νίκη στις τελευταίες 5 (1-2-2). Βέβαια, μέσα στο Δεκέμβριο πανηγύρισαν την πρόκριση επί της Έλτσε στους «16» του Κόπα ντελ Ρέι (με μία ισοπαλία και μία νίκη). Το συγκρότημα του Μαρθελίνο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση του πίνακα με 28 βαθμούς, όμως με σημερινό διπλό προσπερνά τη Σεβίλλη, μπαίνει εκ νέου στη ζώνη της Ευρώπης και πλησιάζει στο -2 από την πρώτη τετράδα. Στο 4-1-3 το εκτός έδρας σερί της Βιγιαρεάλ στο φετινό πρωτάθλημα (2-0-1 στις 3 τελευταίες εξόδους της). Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και είναι διαθέσιμος για το σημερινό ματς ο σημαντικός μέσος Μπρούνο.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE