ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μουντό» το κλίμα

Με εμφανή απογοήτευση και χωρίς όρεξη για πολλά-πολλά πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας, με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να μένει εκτός.

«Μουντό» το κλίμα

Κάτι η ήττα από τον Παναιτωλικό, κάτι η κακή εμφάνιση, επανέφεραν μια… μουντίλα στο πράσινο στρατόπεδο. Παίκτες και τεχνικό τιμ βρέθηκαν σήμερα στο Κορωπί για προπόνηση, ωστόσο δεν υπήρχε και η καλύτερη δυνατή διάθεση.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν προπονήθηκε, όπως είναι φυσικό, μετά το κατάγμα που υπέστη στο Αγρίνιο και χάνει σίγουρα το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και μετά… βλέπουμε, διότι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει πιο νωρίς στους αγωνιστικούς χώρους, αγωνιζόμενος έστω και με νάρθηκα.

Κι αυτό διότι για τα δύο προσεχή παιχνίδια δεν υπολογίζεται ούτε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος απ’ τον Γιάννη Αναστασίου, αφού είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό να εκτίσει την τιμωρία του και αναζητούνται λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

Συναγερμός για Γκατσίνοβιτς!
Συναγερμός για Γκατσίνοβιτς! 6.730 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την Δευτέρα στο Κορωπί, η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη. Όσοι ήταν στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν δίτερμα στο οποίο συμμετείχαν και παίκτες της ομάδας Νέων του Τριφυλλιού.

loading...