ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοινώνεται την Τετάρτη ο Πέτριτς

Τα τυπικά απομένουν για να γίνει και επισήμως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ο Μλάντεν Πέτριτς.

Ανακοινώνεται την Τετάρτη ο Πέτριτς

Ο Κροάτης φορ, που έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα θα συναντηθεί το βράδυ με τον Νίκο Νταμπίζα και αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο και την Τετάρτη θα ανακοινωθεί.

Να σημειωθεί ότι από νωρίς το μεσημέρι βρίσκεται στην Αθήνα και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ για τελευταίες λεπτομέρειες των συμβολαίων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE