ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήγε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, την επομένη της ήττας από τον Παναιτωλικό.

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας παρακολούθησε το οικογενειακό δίτερμα που έγινε το πρωί (3-3) και είχε συνομιλία με τους Γιάννη Αναστασίου, Δημήτρη Σαραβάκο και Νίκο Νταμπίζα. Όπως είναι λογικό, η κουβέντα στράφηκε γύρω από το ανεπιτυχές αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του β’ γύρου, αλλά και την κακή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών.

Επίσης, έγινε συζήτηση για τους Πέτριτς και Ολσεν. Ως γνωστόν, ο πρώτος βρίσκεται από το απόγευμα στην Ελλάδα και την Τετάρτη ανακοινώνεται η απόκτησή του. Για τον δεύτερο, τον νεαρό μέσο της Ιντερ, η απόφαση θα παρθεί μέσα στην εβδομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...