ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στις 16 Ιανουαρίου η δίκη

Αναβολή για τις 16 Ιανουαρίου πήραν από το αυτόφωρο οι 21 οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στον κεντρικό σύνδεσμο, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στις 16 Ιανουαρίου η δίκη

Η ιστορία είναι γνωστή, με τους φίλους της ομάδας να συλλαμβάνονται, δίχως να υπάρχουν, τουλάχιστον για την ώρα, στοιχεία για ρίψη φωτοβολίδας απ’ αυτούς στο προαύλιο της ΓΑΔΑ.

Οι 21 συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία του εμπρησμού από κοινού. Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και δυο ανήλικοι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.