Επόμενη στάση: Ισπανία

Λάμπρος Ντόκας
06.01.2014 | 12:12
Επόμενη στάση: Ισπανία | Panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός πήρε το «διπλό» και στο Ρέθυμνο και από σήμερα ξεκινάει να σχεδιάζει τα πλάνα του για τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Λαμποράλ Κούτσα στην Ισπανία για την δεύτερη αγωνιστική του Top-16.

Ο  Παναθηναϊκός μετά την νίκη της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, ταξίδεψε για την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ρέθυμνο, επικρατώντας της ομάδας του Θανάση Γιαπλέ με χαρακτηριστική ευκολία.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, παρουσιάστηκε σοβαρή και συγκεντρωμένη στον στόχο της καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και μάλιστα οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί σε κάποια σημεία της αναμέτρησης. Ο κόουτς άλλωστε είχε φροντίσει να ζητήσει από την πρώτη στιγμή από τους παίκτες του να μην σκέφτονται τίποτα άλλο πέραν του Ρεθύμνου και εκείνοι έκαναν το χρέος τους.

Πλέον, όλοι έχουν στο μυαλό τους την δεύτερη αγωνιστική του Top-16 με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας των πρωταθλητών να ετοιμάζει τα πλάνα του για το ματς με την Λαμποράλ Κούτσα στην Ισπανία. Η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Παναθηναϊκός μιας και από την στιγή που θα γίνει το… 2-0, τότε θα ξέρουν κιόλας ότι οι «πράσινοι» είναι… αποφασισμένοι.