ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θα μας βοηθήσει ο Πέτριτς»

Σίγουρος πως ο Μλάντεν Πέτριτς θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του παρουσιάστηκε ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ήταν απογοητευμένος για την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό.

«Θα μας βοηθήσει ο Πέτριτς»

O Σουηδός επιθετικός με δηλώσεις του στην ”Πράσινη” αναφέρθηκε στο επικείμενο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επικείμενη άφιξη του Μλάντεν Πέτριτς, με τον οποίο συνεργάστηκε στο Αμβούργο:

«Είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Έχει φανταστικό αριστερό πόδι και είναι επικίνδυνος για όλους τους αντιπάλους. Πραγματικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης και αν τελικά έρθει θα μας βοηθήσει πολύ».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.605 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, όπου ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Παναιτωλικό:

«Πολύ κακό το αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι και είναι πολύ απλό, δεν χρειάζεται να το συζητάμε περισσότερο. Δεν αξίζαμε τους πόντους. Δεν ξέρω τι να πω, δεν είμαι ικανοποιημένος, όπως κανείς στον Παναθηναϊκό. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Άλλωστε, ήταν το πρώτο ματς της χρονιάς».

Για το πού εστιάζει πως είναι το πρόβλημα του «τριφυλλιού»:

«Πραγματικά δεν ξέρω. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι βρεθήκαμε εκτός ρυθμού ύστερα από 15 μέρες. Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεν παίξαμε γρήγορα. Το θέμα είναι ότι αυτοί πέτυχαν ένα γκολ και εμείς δεν καταφέραμε κάτι αντίστοιχο. Μου είναι πραγματικά δύσκολο να κάνω αναλύσεις όταν είμαι απογοητευμένος. Το θέμα είναι ότι δεν τα καταφέραμε».

Για το αν επηρεάστηκε εκείνος από τον τραυματισμό που είχε:

«Αισθάνθηκα καλά. Το πόδι μου ήταν εντάξει. Ελπίζω, όμως, να προπονηθώ και όλη αυτή την εβδομάδα για να είμαι σε καλύτερη κατάσταση. Στο επόμενο ματς θα είμαι καλύτερος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.