ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βραβεύει Πεδουλάκη ο ΣΕΠΚ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ανήμερα των Φώτων, θα τιμήσει όσους έφυγαν το 2013, όσους διακρίθηκαν, αλλά και τρία ξεχωριστά πρόσωπα του ελληνικού μπάσκετ.

Βραβεύει Πεδουλάκη ο ΣΕΠΚ

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Intercontintenal με τον ΣΕΠΚ να προσκαλεί όλα τα μέλη του, αλλά και τους ενδιαφερόμενους να δώσουν το παρών και να τιμήσουν τους προπονητές που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα βραβευθεί από τον ΣΕΠΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος (σ.σ έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά το πρωτάθλημα μετά το 1996 και τον Γιάννη Ιωαννίδη), ενώ θα τιμηθούν και οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Φώτης Κατσικάρης.

Στα πλαίσια της κοπής της πίτας θα τιμηθούν οι οικογένειες του Γιώργου Αμερικάνου, του Γιώργου Κολοκυθά, του Φίλιππου Συρίγου και του Χρήστου Τζαμάλη, που έφυγαν από τη ζωή του 2013. Όσο για τις τιμητικές διακρίσεις της χρονιάς, θα καταλήξουν στον Βαγγέλη Νικητόπουλο, στην Άννυ Κωνσταντινίδου και στον Γιάννη Κουτραφούρη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 55.011 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος τιμητική πλακέτα θα παραλάβει ο πρωταθλητής Γεωργίας Γιώργος Κετσελίδης, ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος για την πρόκρισης της Εθνικής Γυναικών και φυσικά ο Μάνος Μανουσέλης για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Παίδων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...