Βραβεύει Πεδουλάκη ο ΣΕΠΚ

Λάμπρος Ντόκας
06.01.2014 | 13:03
Βραβεύει Πεδουλάκη ο ΣΕΠΚ | Panathinaikos24.gr

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ανήμερα των Φώτων, θα τιμήσει όσους έφυγαν το 2013, όσους διακρίθηκαν, αλλά και τρία ξεχωριστά πρόσωπα του ελληνικού μπάσκετ.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Intercontintenal με τον ΣΕΠΚ να προσκαλεί όλα τα μέλη του, αλλά και τους ενδιαφερόμενους να δώσουν το παρών και να τιμήσουν τους προπονητές που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα βραβευθεί από τον ΣΕΠΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος (σ.σ έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά το πρωτάθλημα μετά το 1996 και τον Γιάννη Ιωαννίδη), ενώ θα τιμηθούν και οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Φώτης Κατσικάρης.

Στα πλαίσια της κοπής της πίτας θα τιμηθούν οι οικογένειες του Γιώργου Αμερικάνου, του Γιώργου Κολοκυθά, του Φίλιππου Συρίγου και του Χρήστου Τζαμάλη, που έφυγαν από τη ζωή του 2013. Όσο για τις τιμητικές διακρίσεις της χρονιάς, θα καταλήξουν στον Βαγγέλη Νικητόπουλο, στην Άννυ Κωνσταντινίδου και στον Γιάννη Κουτραφούρη.

Τέλος τιμητική πλακέτα θα παραλάβει ο πρωταθλητής Γεωργίας Γιώργος Κετσελίδης, ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος για την πρόκρισης της Εθνικής Γυναικών και φυσικά ο Μάνος Μανουσέλης για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Παίδων.