ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελειώνει του Πέτριτς

Ο Κροάτης φορ περνάει ιατρικές εξετάσεις και μένουν οι ανακοινώσεις της μεταγραφής.

Τελειώνει του Πέτριτς

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό. Ο 33χρονος φορ, που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, περνάει σήμερα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα έχει διάρκεια 1,5 έτους και αύριο θα ανακοινωθεί από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Ο Πέτριτς θα ξεναγηθεί σήμερα στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί και θα έχει μια πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και τον προπονητή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...