ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Από τις μεγαλύτερες στεναχώριες η αποχώρηση από τον ΠΑΟ»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι στο σημερινό εξώφυλλο της «Equipe» με την γαλλική εφημερίδα να τον «ντύνει» Σπαρτιάτη πολεμιστή και τον ίδιο να δηλώνει ότι η αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, ήταν μια από τις μεγαλύτερες στεναχώριες της καριέρας του.

«Από τις μεγαλύτερες στεναχώριες η αποχώρηση από τον ΠΑΟ»

Ο Σισέ μετά από 4,5 χρόνια επέστρεψε στο γαλλικό πρωτάθλημα, θα αγωνίζεται πλέον με την φανέλα της Μπαστιά και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μια θέση στην Εθνική Γαλλίας για το Mundial της Βραζιλίας.

«Σισέ η αιώνια επιστροφή», είναι ο τίτλος της γαλλικής εφημερίδας η οποία γράφει επίσης: «Στα 32 χρόνια του, ο Σισέ επιστρέφει στη Ligue 1 με την ελπίδα να συμμετάσχει στο τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του. Ένα στοίχημα που ταιριάζει καλά στον χαρακτήρα του».

Ο Σισέ όσο χρόνο αγωνιζόταν εκτός Γαλλίας έπαιξε στον Παναθηναϊκό, στην Λάτσιο, στην ΚΠΡ, στην Αλ- Γκαράφα και στην Κούμπαν Κράσνονταρ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Από τις μεγαλύτερες στεναχώριες στην καριέρα μου ήταν η αποχώρηση μου από τον Παναθηναϊκό, μου έκανε πολύ κακό που έφυγα. Μαζί με την Οσέρ είναι οι δυο ομάδες που έχω στην καρδιά μου», δήλωσε ο Σισέ μεταξύ άλλων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.