ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Έτοιμοι στο… 100%»!

Απόλυτη συγκέντρωση χρειάζεται σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να φύγει με το διπλό κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα.

Γκιστ: «Έτοιμοι στο... 100%»!

Αναλυτικά τα λόγια του Αμερικανού:

«Η Βιτόρια είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα. Θα είναι μία “μάχη”. Την είδαμε και στο βίντεο, στην ανάλυση. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και γίνεται δυνατότερη όταν παίζει στο γήπεδό της. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Όταν είχαμε παίξει στη Φερνάντο Μπουέσα Αρένα στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, δεν είχαμε παίξει δυνατά από την αρχή, όπως θα έπρεπε να είχαμε κάνει. Ήταν πιο επιθετικοί. Αυτή τη φορά θα πρέπει να είμαστε μαχητικοί από την πρώτη στιγμή. Να βγούμε δυνατά, αποφασισμένοι, έτοιμοι. Είναι σε καλή κατάσταση, έρχονται από μια σημαντική νίκη επί της Μπαρτσελόνα, αλλά και επί της Ουνικάχα Μάλαγα στην Ευρωλίγκα. Οπότε θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...