ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διορία σε Λαγό

Προθεσμία μέχρι το τέλος του μήνα έδωσαν στον Τάσο Λαγό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης.

Διορία σε Λαγό

Σύμφωνα με την «Sportday», οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει μια καλή προσφορά στον παίκτη και πλέον περιμένουν την αντίδρασή του. Εξ’ αρχής καμία από τις δύο πλευρές δεν ήθελε να τραβήξει… μακριά η βαλλίτσα, γι’ αυτό και στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απάντηση.

Ο παίκτης ναι μεν είναι ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα παρουσία του στο τριφύλλι, ναι μεν θέλει να μείνει, ωστόσο φαίνεται πως… τρενάρει την κατάσταση, διότι ψάχνεται μήπως βρεθεί κάτι εκτός Ελλάδας και κυρίως από Βέλγιο ή Γερμανία. Οι «πράσινοι» πάντως, παραμένουν αισιόδοξοι πως ο 21χρονος μέσος θα πει το «ναι» άμεσα και θα συνεχιστεί η συνεργασία τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...