ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο Ιλίσιο κολυμβητήριο με Κέρκυρα

Με ανακοίνωση της η ΚΟΕ και με τη σύμφωνη γνώμη των δύο σωματείων, η αναμέτρηση πόλο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κέρκυρα δεν θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο της Κέρκυρας (λόγω τεχνικού προβλήματος) αλλά στο Ιλίσιο το προσεχές Σάββατο (11/1) στις 4μ.μ.

Στο Ιλίσιο κολυμβητήριο με Κέρκυρα

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕ :

«Με τη σύμφωνη γνώμη του των δυο σωματείων, ο αγώνας υδατοσφαίρισης του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας ανδρών της 10ης αγωνιστικής, το ΣΑΒΒΑΤΟ (11/1/2014) μεταξύ των ομάδων, ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο ΙΛΙΣΙΟ και ώρα 16.00».

Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...