ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέτρα… αλά Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr, έπειτα από εντολή της αστυνομίας, κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, στη Λεωφόρο, που βρίσκονται στις θύρες πάνω από φυσούνα και πάνω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, μετακινούνται τρεις σειρές πιο πάνω στο ματς με τον Πανιώνιο!

Μέτρα... αλά Ολυμπιακός!

Κάτι ανάλογο έγινε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκεί, φυσικά, είχε μια λογική η κίνηση, καθώς μιλάμε για ματς που «βράζει» και πάντα κάποιος ή κάποιοι ανεγκέφαλοι μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Η αιφνιδιαστική, εντολή, όμως, της αστυνομίας και της Λίγκας για την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους» δεν έχει καμία μα καμία λογική, καθώς δεν πρόκειται για έναν αγώνα «υψηλής επικινδυνότητας».  Τέτοιες κινήσεις μόνο ταλαιπωρούν τον φίλαθλο και προκαλούν. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ανακοίνωση των εμπλεκόμενων φορέων και την αιτιολογία της απόφασής τους…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.