ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Να τον έχουμε σύντομα μαζί μας»

Στα πλαίσια της επίσκεψης του Παναθηναϊκού στο χωριό SOS, ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Μλάντεν Πέτριτς, εκφράζοντας την ευχή του σύντομα να είναι έτοιμος.

Αναστασίου: «Να τον έχουμε σύντομα μαζί μας»

Ο Ελληνας τεχνικός, αρχικά, μίλησε για την κίνηση αλληλεγγύης της ομάδας: « Είναι σημαντικό να είμαστε κοντά στα παιδιά. Νομίζω ότι όλοι μας επιτελούμε ένα έργο και πρέπει να είμαστε κοντά στον συνάνθρωπο μας όχι μόνο επειδή είμαστε αθλητές αλλά πιο πολύ σαν άνθρωποι πρέπει να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας.

Όχι μόνο στις καλές στιγμές αλλά και στις δύσκολες. Όλοι οι παίκτες με το που έγινε γνωστό ότι πρέπει να έρθουμε εδώ για αυτή την δραστηριότητα προσφέρθηκαν. Ο Παναθηναϊκός όπως και εμείς σαν ομάδα προσπαθούμε να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας».

Ταυτόχρονα, για την απόκτηση του Πέτριτς, είπε: «Σίγουρα είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Τον θέλουμε, τον χρειαζόμαστε. Το θέμα είναι να μπει σύντομα στην ομάδα, ευελπιστούμε να τον έχουμε σύντομα μαζί μας. Έχουν αγωνιστεί μαζί με τον Μπεργκ. Είναι δυο παίκτες που ξέρουν καλό ποδόσφαιρο και σε αυτό το επίπεδο είναι καλό να έχεις έναν καλό παρτενέρ με με τα ίδια ή και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Μιλάνε ποδόσφαιρο. Αυτός είναι και ο λόγος που κάναμε αυτή την κίνηση και ευελπιστούμε να τα πάνε καλά».

Έγινε το πράσινο μπαμ τίτλου…
Έγινε το πράσινο μπαμ τίτλου… 29.343 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...