ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στη μάχη για την τελική φάση στην πάλη

Οι αγώνες πάλης για την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, στους οποίους ο Παναθηναϊκός θα εκπροσωπείται από δεκατρείς αθλητές ,θα λάβει χώρα το προσεχές Σάββατο (11/1) θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων (Αρτάκης και Λόρδου Βύρωνα έξοδος 5 Αττικής Οδού).

Στη μάχη για την τελική φάση στην πάλη

Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τους πράσινους είναι: Μπόμπορας Κωνσταντίνος, Τζιώλας Γιώργος, Κοσσόβας Απόστολος, Δήμος Κωνσταντίνος, Νάστος Παναγιώτης, Παπαευθυμίου Μάριος, Ματίας Βλαδίμηρος, Λέων Νικόλαος, Χριστοδούλης Γεώργιος, Πέντορετς Ευγένιος, Κεσσίδης Λαοκράτης, Μανουηλίδης Πέτρος, Μανουηλίδης Απόστολος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...