ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόγραμμα με μπάλα ο Πέτριτς

Ο Μλάντεν Πέτριτς έκανε εντατικό ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση, τονίζοντας ότι δεν νιώθει την παραμικρή ενόχληση στη γάμπα.

Πρόγραμμα με μπάλα ο Πέτριτς

Αυτό δείχνει ότι ο Κροάτης δεν πονάει, μετά τη θλάση που είχε υποστεί και το μόνο που μένει είναι να αποκτήσει τη φυσική κατάσταση που θέλει για να είναι 100% έτοιμος και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Αυτή η εξέλιξη, φυσικά, χαροποιεί τον Γ. Αναστασίου και τους συνεργάτες του, οι οποίοι θέλουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορο για τον Πέτριτς «ετοιμοπόλεμο», προκειμένου αν πάρει θέση δίπλα από τον Μάρκους Μπεργκ στην επίθεση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ