ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μπορούν να πετύχουν πολλά γκολ στην Ελλάδα»

Σίγουρος ότι το επιθετικό δίδυμο Πέτριτς-Μπεργκ θα πετύχει πολλά γκολ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο τεχνικός του Αμβούργου που είχε χρησιμοποιήσει τους δύο παίκτες, Μπρούνο Λαμπαντία.

«Μπορούν να πετύχουν πολλά γκολ στην Ελλάδα»

«Έχει κάνει εξαιρετικές επιλογές ο Παναθηναϊκός. Είναι και οι δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές», ήταν το σχόλιο του Μπρούνο Λαμπαντία για την μεταγραφή του Μλάντεν Πέτριτς και την συνύπαρξή του με τον Μπεργκ στο «τριφύλλι».

Ο Γερμανός ιταλικής καταγωγής προπονητής, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Κροάτη και τον Σουηδό φορ στο Αμβούργο, τόνισε πως: «Μπορώ να σας πω με σιγουριά πως μπορούν να συνεργαστούν άψογα και να κάνουν πανίσχυρη την επιθετική γραμμή μιας ομάδας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπρούνο Λαμπαντία στην «Πράσινη»

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την είδηση της ανακοίνωσης της μεταγραφής του Μλάντεν Πέτριτς από τον Παναθηναϊκό:

«Υπέγραψε τελικά ο Μλάντεν; Οπότε θα παίξουν ξανά μαζί με τον Μπεργκ».

Για την συνύπαρξη του Κροάτη φορ με τον Σουηδό άσο: «Έχει κάνει εξαιρετικές επιλογές ο Παναθηναϊκός. Είναι και οι δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Μπορώ να σας πω με σιγουριά πως μπορούν να συνεργαστούν άψογα και να κάνουν πανίσχυρη την επιθετική γραμμή μιας ομάδας. Όχι μόνο του Παναθηναϊκού αλλά οποιασδήποτε ευρωπαϊκής ομάδας. Είναι δύο φορ που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει. Χωρίς αμφιβολία, δύο παίκτες που στάθηκαν στην Bundesliga, μπορούν να πετύχουν πολλά γκολ στην Ελλάδα».

Για τον ρόλο που μπορεί να έχει ο 33χρονος Κροάτης «Ο Πέτριτς είναι φανταστικός επιθετικός. Εκτός από μεγάλος σκόρερ, είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει λίγο πιο πίσω από τον Μπεργκ και να φτιάξει φάσεις για την ομάδα. Είναι τεχνίτης και βλέπει γήπεδο. Δεν είναι εγωιστής, αν δεν μπορεί να τελειώσει μια φάση θα δώσει την πάσα».

Για τον Μπεργκ: «Τον είχα διαλέξει εγώ. Πίστευα και πιστεύω πολύ στις δυνατότητές του. Στη Γερμανία, όμως, δεν τα κατάφερε τόσο καλά, κυρίως εξαιτίας των τραυματισμών που είχε. Αν πάρει συνεχόμενα παιχνίδια και βρει ρυθμό, είναι ένας επιθετικός που μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στις αντίπαλες άμυνες. Είμαι σίγουρος πως μπορούν να συνεργαστούν και πάλι πολύ καλά οι δυο τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.