ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Επιτέλους, όλοι μαζί»!

Ανακουφισμένος είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης που επιτέλους διεξάγει τις προπονήσεις δίχως απουσίες και ζήτησε μεγάλη προσοχή για το παιχνίδι με την Λαμποράλ Κούτσα.

«Επιτέλους, όλοι μαζί»!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία των Βάσκων, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς σκοπεύει να οδηγήσει τον Εξάστερο στο διπλό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο σάιτ της Ευρωλίγκας:

«Η Λαμποράλ Κούτσα είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση κι έχει βρει ρυθμό. Διαθέτει πλήρες ρόστερ και εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας. Αν μια ομάδα δεν καταφέρει να αντιμετωπίσει αυτό το στοιχείο, θα έχει προβλήματα και η Λαμποράλ Κούτσα θα έχει το προβάδισμα. Θα προσπαθήσουμε να χαλάσουμε το παιχνίδι τους και να κάνουμε το δικό μας για να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε κάποιες καλές προπονήσεις όλοι μαζί επιτέλους και είμαστε κι εμείς σε καλή κατάσταση. Βελτιωνόμαστε και θέλουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε αγώνα με αγώνα, προπόνηση με προπόνηση».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.508 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...