ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κρατάει το χάντικαπ η Μιλάνο

Στην Euroleague θα πέσει σήμερα το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον καθώς ο Ολυμπιακός στη 2η αγωνιστική του Top 16 φιλοξενείται στο Μιλάνο από την Αρμάνι και στοχεύει να διατηρήσει το αήττητο στη διοργάνωση.

Κρατάει το χάντικαπ η Μιλάνο

Στο ποδόσφαιρο η δράση συνεχίζεται με αγώνες Κυπέλλου και την αναμέτρηση Ηρακλής – ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, ενώ στην Ισπανία για το Κόπα Ντελ Ρέι η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Οσασούνα.

Δοκιμάζεται στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός, χωρίς ψηλούς η Μακάμπι

Αρχίζουμε τα Προγνωστικά Euroleague με τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Μιλάνο κρατώντας το +4.5 των Ιταλών σε απόδοση 1.80. Ο Ολυμπιακός δικαίως δίνεται φαβορί. Άλλωστε από αυτή την έδρα έχει ξαναπεράσει και πολύ εύκολα. Είναι γεγονός ότι η Αρμάνι είναι βελτιωμένη τον τελευταίο μήνα και η χειρότερή της εμφάνιση έγινε στο ΟΑΚΑ όπου δεν τα έβγαλε πέρα με την άμυνα του ΠΑΟ. Τον Ολυμπιακό τον στριφογυρίζει η πρώτη του ήττα εδώ και καιρό αλλά την γλιτώνει ελέω Σπανούλη και του φορμαρισμένου Περπέρογλου. Πιθανώς να δούμε απόψε ένα κλειστό παιχνίδι και οι γηπεδούχοι να τραβήξουν στα άκρα το παιχνίδι αφού γνωρίζουν ότι με δεύτερη σερί ήττα λένε ουσιαστικά αντίο στην ήδη πολύ δύσκολη υπόθεση της πρόκρισης. Θα πάμε ε το χάντικαπ των 5.5 πόντων για την Αρμάνι. Συνεχίζουμε με τον αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ – Λοκομοτίβ Κουμπάν και το Over 9.5 πόντους του Χέντριξ σε απόδοση 1.75. Στην πρώτη φάση των ομίλων οι δυο αναμετρήθηκαν ξανά με τη Μακάμπι να παίρνει τη νίκη και στις δύο έδρες (73-58 στη Ρωσία, 75-73 στο Ισραήλ). Προφανώς ο Μπλατ ξέρει πώς να αντιμετωπίσει την Κουμπάν γι’αυτό και οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί σήμερα. Η Λοκομοτίβ περνάει ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και έχει έξι ήττες στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια της αλλά το πλεονέκτημα των 5-6 πόντων που της προσφέρεται κάνει την επιλογή επικίνδυνη. Η Μακάμπι άλλωστε δεν έχει ανοίξει πολύ τις διαφορές στα εντός έδρας παιχνίδια. Επιλογή που προκύπτει είναι από τα ειδικά στοιχήματα των παιχτών. Ο Χέντριξ ήταν θετικός στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που έπαιξε απέναντι στη Μακάμπι (8 πόντοι σε 14 λεπτά και 11 πόντοι σε 24 λεπτά). Ο μέσος όρος του είναι στους 11 πόντους στην Ευρωλίγκα και 10 στην VTB. Απόψε θα αγωνιστεί απέναντι στη λειψή γραμμή ψηλών της Μακάμπι λόγω των απουσιών του Τζειμς και του Σχορτσιανίτη. Αρκεί να τροφοδοτηθεί και τότε το Over 9.5 πόντοι του έχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης. Χέντριξ Over 9.5 πόντοι.

Over 2.5 στο «Φρίουλι»

Περνάμε στο ποδόσφαιρο όπου έχουμε ξεχωρίσει ένα σημείο από το Κύπελλο Ιταλίας. Πρόκειται για το Over 2.5 στον αγώνα Ουντινέζε – Ίντερ σε απόδοση 2.05. Στο Over 2,5 τα 8/9 τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης! Δεν άλλαξε κάτι με την έλευση της νέας χρονιάς για την Ουντινέζε, που γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα και από τη Βερόνα. Αν και βρίσκεται στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, δεν μπορεί να ηρεμήσει, ιδιαίτερα με αυτή την αλλοπρόσαλλη αγωνιστική συμπεριφορά που έχει. Η είδηση που προέκυψε από το τελευταίο παιχνίδι είναι η πρόθεση του Ντι Νατάλε να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Ιταλός παίκτης δείχνει να έχει πάρει την απόφαση του: «Τον Ιούνιο σταματάω το ποδόσφαιρο. Είμαι 36 ετών και γίνεται ήδη πάρα πολύς λόγος για την αποχή μου από τα γκολ. Αισθάνομαι πως δέχομαι άδικα επίθεση με βάση τα όσα έχω δώσει σε αυτά τα 10 χρόνια στην Ουντινέζε. Την απόφαση να σταματήσω την πήρα μαζί με την οικογένειά μου». Αναμένονται αρκετές αλλαγές φρεσκαρίσματος από τον Γκουϊντολίν. Η Ίντερ από την άλλη πλευρά, θέλει να αφήσει γρήγορα πίσω της τον αγώνα με τη Λάτσιο, όπου ηττήθηκε με γκολ στο τέλος και ενώ δεν είχε κάνει καλό παιχνίδι στο σύνολο. Το παιχνίδι είχε δηλαδή ίδια εξέλιξη, αλλά διαφορετική κατάληξη σε σχέση με το ντέρμπι με τη Μίλαν, όπου το είχε κερδίσει εκείνη με δικό της γκολ στο τέλος. Κάτι που έχει να κρατήσει πάντως από την επίσκεψη στη Ρώμη, είναι η επιστροφή σε αγωνιστική δράση του Ντιέγκο Μιλίτο, που πέρασε ως αλλαγή, χωρίς να προλάβει να δείξει πράγματα. Το 3-5-1-1 που ακολουθεί τον τελευταίο μήνα ο Ματσάρι, μάλλον θα πρέπει να τον απασχολεί, μιας και η ομάδα του δεν εμφανίζεται καθόλου καλή στην …παραγωγή παιχνιδιού. Δεδομένα πάντως θα γίνουν κινήσει ενίσχυσης στις μεταγραφές, με την Ίντερ να θέλει να κάνει την προσπάθεια της για την 3η θέση στο πρωτάθλημα, αλλά και για την κατάκτηση του Κυπέλλου, που μοιάζει να είναι ο μεγάλος της στόχος. Πάντως, αυτό δεν αναιρεί ότι και ο Βάλτερ Ματσάρι θα κάνει αλλαγές φρεσκαρίσματος στην ενδεκάδα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματοςδείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis καιFormula 1 και ενημερωθείτε για όλες τις Μεταγραφές Ιανουαρίου γρήγορα και έγκυρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE