ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θα μας βοηθήσει, να τον βοηθήσουμε κι εμείς»

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μλάντεν Πέτριτς και εξέφρασε την ανάγκη αυτός και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί γρήγορα.

«Θα μας βοηθήσει, να τον βοηθήσουμε κι εμείς»

Ο Σουηδός, που σμίγει ξανά με τον Κροάτη άσο και οι δυο τους ετοιμάζονται να συνθέσουν το νέο επιθετικό δίδυμο του «τριφυλλιού» τόνισε για τη νέα μεταγραφή της ομάδας:

««Είναι καλός παίκτης και είναι καλό για την ομάδα να αποκτά τέτοιους ποδοσφαιριστές, όλοι οι καλοί είναι ευπρόσδεκτοι και νομίζω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Ο Πέτριτς θα βοηθήσει την ομάδα και πρέπει να τον βοηθήσουμε και εμείς να προσαρμοστεί γρήγορα, αν και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει εύκολα γιατί είναι πολύ καλός παίκτης και έμπειρος».

Ο Μπεργκ αναφέρθηκε και στο ματς με τον Πανιώνιο: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως ελπίζω να παίξουμε καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθόύμε και θα παλέψουμε σκληρά για τη νίκη».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 17.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο «killer» του Παναθηναϊκού βρέθηκε μαζί με άλλους παίκτες του «τριφυλλιού» στο παιδικό χωριό SOS και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σ’ αυτή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης: «Είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό που κάνουμε. Σημαίνει πολλά για εμάς να βλέπουμε αυτά τα παιδιά γιατί γνωρίζουμε ότι δεν έχουν όλοι τόσο άνετη ζωή, όπως εμείς οι παίκτες. Είναι καλό που βλέπουμε και αυτή την πλευρά της ζωής, ελπίζω η επίσκεψή μας να σημαίνει πολλά και για τα παιδιά και να έχει σημασία γι’ αυτά. Και για εμάς σημαίνει πάρα πολλά πράγματα, είμαι πατέρας δύο παιδιών, η ζωή είναι διαφορετική για τον κάθε άνθρωπο και είναι σημαντικό να βρίσκεσαι κοντά σ’ όσους έχουν ανάγκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.