ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Συνελήφθη ο Φιλιππίδης!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνελήφθη στην Τουρκία.

Συνελήφθη ο Φιλιππίδης!

Ο Αγγελος Φιλιππίδης, σύμφωνα με το σχετικό εισαγγελικό πόρισμα θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στην παροχή επισφαλών δανείων προς όφελος τρίτων από το ίδρυμα.

Από την Παρασκευή οι ελληνικές εισαγγελικές αρχές μετέτρεψαν το ένταλμα σύλληψής του που είχε εκδοθεί σε βάρος του, σε διεθνές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE