ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιαννακόπουλος: «Υπομονή λίγες μέρες»

Το panathinaikos24.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, σχετικά με τις εξελίξεις της υπόθεσης εισόδου του στην ΠΑΕ, με τον ίδιο να τονίζει ότι σε λίγες μέρες θα γίνουν όλα γνωστά.

Γιαννακόπουλος: «Υπομονή λίγες μέρες»

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ, πιστός στα όσα έχουν συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο και φυσικά στη ρήτρα εμπιστευτικότητας που έχει υπογραφεί, δεν θέλει να διαρρέει το παραμικρό και κρατάει από την αρχή χαμηλούς τόνους. Αλλωστε, από την πρώτη στιγμή είπε ότι ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ, μαζί με τους Κινέζους συμπαίκτες του, αλλά οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν σε λίγες μέρες.

«Δεν θέλω να σχολιάζω το τι γράφεται και τα ποσά που λέγονται», είπε, αρχικά, ο κ. Γιαννακόπουλος, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, για να προσθέσει: «Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή, το είπαμε από την αρχή».

«Υπομονή λίγες μέρες. Στο τέλος Ιανουαρίου ή τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου θα γίνουν όλα γνωστά», κατέληξε.

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ
Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ 11.206 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι υποψήφιοι επενδυτές μελετούν τα οικονομικά της ΠΑΕ που έχουν στα χέρια τους και πλέον το θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία. Θυμίζουμε ότι τα ποσά που επιβεβαίωνε ο ίδιος μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, αν τελικά μπει στην ΠΑΕ, είναι 30 εκατ. ευρώ από τους Κινέζους και 5 από τον ίδιο, σε πρώτη, πάντα, φάση. Οπως και να’ χει, θα πρέπει άπαντες να κάνουν υπομονή για ένα 20ημερο ακόμη, προκειμένου να γίνει γνωστό με κάθε επισημότητα τι μέλλει γενέσθαι. Κατά πάσα πιθανότητα, ο κ. Γιαννακόπουλος θα μιλήσει, μέσω συνέντευξης Τύπου και θα ανακοινώσει με αυτόν τον τρόπο τις αποφάσεις του.

Δ. Δεσύλλας

loading...