ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πήρε αυτό που ήθελε…

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τη φωτιά κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά χάρη στο γκολ του Πράνιτς στο 16' πήρε τη νίκη με 1-0. Χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους στο 68'. Αναίτια οπισθοχώρηση στην επανάληψη.

Πήρε αυτό που ήθελε...

Το ματς

Δύο πρόσωπα έδειξε ο Παναθηναϊκός στο σημερινό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκαν με τον Πράνιτς στο 15ο λεπτό, είχαν δοκάρι με τον Καρέλη στο 39ο και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ. Έτσι, ο Παναθηναϊκός πήγε με καλή ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως εμφανίστηκε μια άλλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Οι πράσινοι οπισθοχώρησαν αδικαιολόγητα με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να απειλεί συνεχώς. Πιο συγκεκριμένα ο Πανιώνιος έχασε πέναλτι στο 65 αφού πρώτα ο Κουτρουμπής είχε ανατρέψει τον Αραβίδη αλλά ο Λάζνικ που πήρε την πρωτοβουλία να το εκτελέσει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και άουτ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, ο Πανιώνιος είχε άλλο ένα δοκάρι στο 80 με κεφαλιά του Λαμπρόπουλου. Οι κυανόλευκοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες που δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ. Το μόνο που έχει να επιδείξει ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν την ευκαιρία του Πράνιτς στο 76 ύστερα από κεφαλιά πάσα του Μπέργκ.

Μπορεί οι πράσινοι να έδειξαν δύο διαφορετικά πρόσωπα στο παιχνίδι, σημασία έχει όμως ότι πήραν τους τρείς βαθμούς της νίκης. Βέβαια ο Γιάννης Αναστασίου πρέπει να προβληματιστεί με την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου.

Διαβάστε ξανά το live της αναμέτρησης: https://panathinaikos24.gr/2014/01/11/panathinaikos-paniwnios-live/

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Απόστολος Νικολαϊδής

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος Γεώργιος (Κορινθίας)

Βοηθοί: Ελευθερίου Φλ. (Αθηνών), Ταρανάς Αθ. (Αθηνών)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ): Καπίνο, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Αμπέντ (30′ Δώνης), Ντίνας (77′ Ατζαγκούν), Πράνιτς, Καρέλης (70′ Κλωναρίδης), Μπεργκ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ): Ανέστης, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος (82′ Γιάννου), Κολοβός, Κουλουχέρης, Αραβίδης, Ζαχαράκης (46′ Ντούνης), Παναγιωτούδης (65′ Λάζνικ), Καπάνταης.

Γκολ: 16′ Πράνιτς

Κίτρινες κάρτες: 67′ Κουτρουμπής, 85΄Μπέργκ, Νάνο/15′ Λαμπρόπουλος, 85′ Κολοβός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.