ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: “Kερδίσαμε από τύχη”

Ο Ντάνιελ Πράνιτς σε δηλώσεις του παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός ήταν διπρόσωπος και πως η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει εμφανίσεις σαν και αυτή του δευτέρου ημιχρόνου. Διαβάστε τι είπε για Πέτριτς και Μπεργκ.

Πράνιτς:

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι: “Ήταν ένα δύσκολο ματς με δύο διαφορετικά ημίχρονα. Κάναμε καλό πρώτο μισό, ελέγχαμε το ρυθμό και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο δεν παίξαμε καλά, από τύχη κερδίσαμε αυτό τον αγώνα.

Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο. Σαν να ήταν άλλη ομάδα στο γήπεδο. Χάθηκαν ευκαιρίες από τους αντίπαλους όπως το πέναλτι. Προσπαθήσαμε αλλά αν θέλουμε να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Ο παράγοντας τύχη ήταν σημαντικός για μας”.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.436 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γκολ: “Το είχαμε δουλέψει στην προπόνηση το γκολ. Είδα τη συνεργασία ανάμεσα σε Μπεργκ και Νάνο, είδα ελεύθερο χώρο και υπέθεσα ότι θα πήγαινε εκεί η μπάλα, εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και σκόραρα.

Ο Μάρκους (σ.σ. Μπεργκ) είναι πολύ σημαντικός παίκτης όπως και ο Νάνο. Ο Νάνο μάλιστα αποδεικνύεται από τους καλύτερους και είναι κάτι που δεν το περίμενα γιατί έρχεται από την άμυνα. Ο Μάρκους δείχνει πως το βασικό δεν είναι μόνο να σκοράρεις αλλά και να δίνεις ασίστ. Έχασα ακόμα μία ευκαιρία αλλά το σημαντικότερο είναι η νίκη”.

Για τον Πέτριτς: “Ο Πέτριτς χρειάζεται χρόνο προετοιμασίας, ήρθε με τραυματισμό όπως είχε γίνει και με εμένα. Τον γνωρίζω και από την εθνική ομάδα της Κροατίας αλλά και από το γερμανικό πρωτάθλημα. Μπορεί να βοηθήσει αλλά πρώτα πρέπει να έχει φυσική κατάσταση για 90′. Αν γίνει αυτό είμαι πεπεισμένος πως θα κάνει πολύ ωραία πράγματα για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...