ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προβλέπει μάχη ο Πεδουλάκης!

Ο έλεγχος του ρυθμού και η αμυντική λειτουργία ήταν αυτά που έδωσαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη, που τόνισε πως το top-16 έχει ακόμα πολύ... ζουμί.

Προβλέπει μάχη ο Πεδουλάκης!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Άρτζι»:

«Ήταν μια καλή νίκη για εμάς γιατί η Λαμποράλ Κούτσα, είναι μια πολύ καλή ομάδα που βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό που πρωτίστως θέλαμε ήταν να ελέγξουμε το ρυθμό και να αποφύγουμε τα λάθη. Το σημαντικότερο είναι ότι στην άμυνα σπάσαμε το passing game της Λαμποράλ Κούτσα και ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, αν εξαιρέσουμε ένα τρίλεπτο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου».

«Είναι ένας δύσκολος και σκληρός όμιλος αποτελούμενος από πολλές καλές ομάδες. Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος σχετικά με τις θέσεις που θα καταλάβουν. Είναι μια σειρά 14ων αναμετρήσεων, οπότε απαιτείται διάρκεια. Είναι σημαντικό να είμαστε υγιείς ώστε να αντέξουμε μέχρι το τέλος».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.