ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Φτάνει πια ρε κρετίνοι!

Ο 20χρονος φίλος του Παναθηναϊκού που δέχτηκε επίθεση με τούβλα από οπαδούς του ΠΑΟΚ, στη Χαλκίδα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όχι όμως κι ο 35χρονος αδερφός του, δίχως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Φτάνει πια ρε κρετίνοι!

Το συμβάν έγινε μετά την αναμέτρηση μπάσκετ ανάμεσα στον Ικαρο και τον δικέφαλο του βορρά. Οι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρίσκονταν σε λεωφορείο όταν είδαν τον έναν να φοράει φόρμα με τα διακριτικά της ομάδας του, στο ύψος του Λιμεναρχείου και του επιτέθηκαν με τούβλα και πέτρες.  Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν τα δυο αδέρφια να μεταφερθούν αιμόφυρτοι στο νοσοκομείο.

Όπως γράψαμε και παραπάνω ο 20χρονος πήρε εξιτήριο, ενώ ο αδερφός του νοσηλεύεται ακόμα, αλλά ευτυχώς η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, δίχως μέχρι τώρα να έχουν γίνει συλλήψεις.  Το θέμα είναι ως πότε η αλητεία, η «αρρώστια», ο κανιβαλισμός όλων αυτών των κρετίνων θα βασιλεύει και θα παραμένει ατιμώρητος; Μια ερώτηση που ψάχνει απάντηση εδώ και δεκαετίες…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE