ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σάρωσε ο Παναθηναϊκός!

Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 70-0 του Αιόλου Πάτρας στον Άγιο Κοσμά στο πλαίσιο του Unity Cup.

Σάρωσε ο Παναθηναϊκός!

. Το Τριφύλλι είχε και τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, πουαπό την πρώτη στιγμή το έχουν αγκαλιάσει.

Οι “πράσινοι” που μπήκαν με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τις νέας χρονιάς πραγμματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση με το σκορ ημιχρόνου να είναι 36-0.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο prop (front raw) του Τριφυλλιού, Μιχάλης Κωνσταντινίδης σχολίασε: «Αγώνα με αγώνα γινόμαστε καλύτεροι και δουλεύουμε σε ότι κάνουμε στην προπόνηση. Σήμερα τα πήγε καλά όλη η ομάδα, ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση και δυνατοί στην άμυνα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τους θέλουμε διαρκώς δίπλα μας στη συνέχεια.»

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...