ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τη νίκη και τίποτε άλλο…

Ο Παναθηναϊκός κρατάει μόνο το «τρίποντο» από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και τίποτα περισσότερο. Προβληματίζεται ο Γιάννης Αναστασίου για τη 2η σερί κακή εμφάνιση.

Τη νίκη και τίποτε άλλο…

Σε ένα ματς που το «τριφύλλι» έδειξε… διπρόσωπο, κατάφερε, εν τέλει, να πάρει τη νίκη, με αυτό το αγχωτικό 1-0 επί του Πανιωνίου. Καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, σε δημιουργικό και ανασταλτικό κομμάτι, «τρικυμία» στην επανάληψη, με τους «κυανέρυθρους»  να χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες.

Οι «πράσινοι» στην επανάληψη παρουσίασαν ένα πολύ κακό πρόσωπο, με τα αμυντικά κενά να είναι τεράστια και τη μάχη του κέντρου να χάνεται, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την πίεση από πλευράς Πανιωνίου.

Αυτό που προβληματίζει τον Γιάννη Αναστασίου είναι η αστάθεια που δείχνει η ομάδα του, φαινόμενο το οποίο έχει παρατηρηθεί πάρα πολλές φορές φέτος. Επίσης, τα αμυντικά κενά συνεχίζουν να είναι υπαρκτά και μεγάλα, κάτι που, επίσης, ανησυχεί τον Ελληνα τεχνικό.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.054 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι», λοιπόν, κρατούν μόνο τους τρεις βαθμούς, που τους φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της πεντάδας και πιο κοντά στον τέταρτο Ατρόμητο, εφόσον  αυτός έχει απώλειες σήμερα απέναντι στον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.