ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πολλές οι απουσίες…

Δίχως τον Ζέκα, που ταλαιπωρείται από ίωση και με τους Λαγό, Πέτριτς, Μέντες (πρόβλημα στον δικέφαλο) να κάνουν ατομικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Πολλές οι απουσίες…

Ο Πορτογάλος δεν έδωσε το «παρών», καθώς είναι εμπύρετος, ενώ ο Ολλανδός πονάει στον δεξιό δικέφαλο και γυμνάστηκε μόνος του. Σε ό, τι αφορά τον Σίλντενφελντ, έβγαλε το πρόγραμμα από την αρχή, αλλά απουσίασε από το οικογενειακό διπλό. Παράλληλα, πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Νάνο.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε,  ασκήσεις με πάσες, βελτίωση της κυκλοφορίας και ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...