ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώτος σε γεμίσματα ο Νάνο

Ο Ισπανός μπακ είναι ο παίκτης που έχει κάνει τις περισσότερες σέντρες στον Παναθηναϊκό.

Πρώτος σε γεμίσματα ο Νάνο

Από δικά του πόδια, άλλωστε, προήλθε το γκολ του Πράνιτς, στο ματς με τον Πανιώνιο, με τον αριστεροπόδαρο άσο να βγάζει ιδανική σέντρα για το κεφάλι του Κροάτη και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Στο εν λόγω παιχνίδι, ο Νάνο είχε 10 γεμίσματα, ενώ συνολικά φέτος μετράει 29/107.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρινάκης έχει 9/38, ο Σπυρόπουλος μόλιες 2/6 και ο Τριανταφυλλόπουλος 8/25. Είναι ολοφάνερο, δηλαδή, ότι η ανάπτυξη από τα άκρα στο «τριφύλλι» γίνεται, κατά μεγάλο ποσοστό, από τα αριστερά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.