ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώτος σε εις βάρος του φάουλ!

Απίστευτο το στατιστικό με τα υπέρ και κατά φάουλ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι πρώτος στη λίστα με τα εις βάρος του!

Πρώτος σε εις βάρος του φάουλ!

Συγκεκριμένα, κόντρα στον Πανιώνιο είχε 24 φάουλ κατά και μόλις έξι υπέρ. Συνολικά, ο αριθμός είναι, πραγματικά, το λιγότερο εντυπωσιακός.

Οι «πράσινοι» είναι πρώτοι στα εις βάρος τους φάουλ με 365 και τελευταίος στα κερδισμένα, με μόλις 241! Πρόκειται για αριθμούς που έχουν τη σημασία τους, αν και η αλήθεια είναι ότι στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο η διαιτησία δεν έκανε σφάλματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ