ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έβγαλε την υποχρέωση…

Δίχως να φορτσάρει ιδιαίτερα ο Παναθηναϊκός έπαιξε όσο χρειάστηκε για να νικήσει 81-73 τον Απόλλωνα Πατρών στην Α1. Κορυφαίοι Λάσμε και Μπράμος με 16 και 15 πόντους. Στροφή ξανά στην Ευρωλίγκα και το ματς με την Εφές.

Έβγαλε την υποχρέωση...

Το ματς

Με τους Μπράμο, Ούκιτς, Λάσμε, Μαυροκεφαλίδη και Γιάνκοβιτς ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός που προηγήθηκε 8-5. Οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις στην επίθεση, ο Απολλωνας έπαιρνε πόντους απ’ τους Αμερικανούς του και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 13-13. Μάλιστα το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τους Πατρινούς να προηγούνται με τρεις μέσα στο ΟΑΚΑ (14-17).

Ο Πεδουλάκης δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και ξεκίνησε τη δεύτερη περίοδο με τους Παππά, Κάρι, Διαμαντίδη, Φώτση και Γκιστ. Με τον Αμερικανό γκαρντ να βγάζει… ενέργεια, το τριφύλλι ξαναπήρε τα ηνία του αγώνα στο 24’ με το υπέρ του 21-19. Μπράμος και Ματσιούλις έδωσαν σημαντικές λύσεις, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να αυξήσουν τη διαφορά τους και να ξεφύγουν στο τέλος του πρώτου μέρους με 35-26.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 48.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τον Μπράμο να το παίρνει προσωπικά και να ανεβάζει τη διαφορά στο +17 (45-28)! Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να παθαίνουν σοβαρό επιθετικό black out και να βλέπουν τον Απόλλωνα να μειώνει σε 51-42. Κι όχι μόνο δεν υπήρξε αντίδραση από πλευράς τριφυλλιού, αλλά ήρθαν ζόρια για τα καλά, με τους Πατρινούς να μειώνουν στους 5, στο 30’ (55-50).

Ένα τρίποντο του Φώτση έδωσε… ανάσα για το 63-56, ενώ σιγά-σιγά οι «πράσινοι» σοβαρεύτηκαν, έκαναν το 76-66 και έβαλαν… φρένο στις όποιες ορέξεις είχαν δημιουργηθεί στους φιλοξενούμενους. Ένα τρίποντο του Μπράμου στο τελευταίο λεπτό, που ήταν on fire στο δεύτερο μέρος έγραψε και το τελικό 81-73 στο “παγωμένο” ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.